ALMEDALEN 2021

VISUAL CONTENT

Med över 10 års erfarenhet av att dokumentera och leverera bildmaterial från seminarier, möten, mingel och event i Almedalen ser vi till att ni får de bilder ni behöver för att få maximal avkastning på er närvaro på plats. Vi har jobbat som fotografer i flera decennier, agerar professionellt och har förmågan att fånga det som är viktigt. Vi är vana att hantera offentliga personer, politiker och företagsledare och ser till att ni får det bildmaterial ni behöver. Allt efter era önskemål och behov. 

Vi vet också att ni behöver prioritera era gäster och deltagare, och ni ska känna er trygga med att vi gör vårt jobb i att dokumentera ert event. 

Det ligger otroligt mycket planering och jobb bakom en lyckad Almedalsvecka. Att dokumentera i bild är viktigt. För kommunikation, för internt bruk och inte minst för kommande inbjudningar och för att locka talare, politiker och deltagare vid kommande event.

Boka redan nu!
Som vi alla vet är det mycket som händer under Almedalsveckan. Och även vi kommer ha fullt upp. Boka i god tid och se till att få bästa förutsättningar för just ert seminarium. Måndag-tisdag-onsdag är högtrycksdagar då många vill boka fotografer. Planerar ni arrangemang dessa dagar så boka redan nu för att få ”första tjing” på den tiden. Om något akut dyker upp så gör vi givetvis allt vi kan för att lösa det på plats. 

Vi levererar det bildmaterial ni behöver

FOTOGRAFERING
Dokumentation av seminarier, debatter, dialoger, intervjuer, rundabordssamtal, workshops, mingel och utställningar. Bilder levereras redigerade och klara samma dag. Vi kan även se till att ni har bilder att dela direkt under pågående seminarium.

VIDEOFILMNING
Dokumentation av seminarier, föreläsningar, mingel och andra aktiviteter som ni arrangerar. Även korta intervjuer av föreläsare, deltagare eller publik (vox pop). Kortare videos levereras inom 24 tim., redigerade filmer efter överenskommelse.

För pris och bokning ring eller maila:

Anette: 0708-14 11 44 / anette@since90.se

Kent: 0708-900 100 / kent@since90.se

 

ALMEDALENS PROGRAM